Netværk og telefoni

IT er efterhånden en af de allervigtigste redskaber i vores hverdag. Hvad end det er på arbejdspladsen eller derhjemme, så er IT noget vi alle er begyndt at sætte pris på. Derfor er det også enormt vigtigt at have en god og opdateret IT infrastruktur i virksomheden.

På en arbejdsplads er IT systemet noget, der bare skal virke hver gang. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med her hos Sarfalerisut.

Vi har specialiseret os i at levere driftssikre løsninger med høj sikkerhed, så du kan føle dig sikker for hackere og ubudne gæster, som evt. kunne true din virksomhed.

  Omkostningerne skal være i bund

  Det er samtidig enormt vigtigt, at omkostningerne ikke bliver for høje. Der er enormt mange virksomheder, der ofte ender med dårlige løsninger, da IT infrastrukturen virker som et oplagt sted at spare penge, fordi det hos mange udbydere er utroligt dyrt. Det vil vi lave om på.

  Her hos Sarfalerisut gør vi meget ud af at levere en konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med at leverer en god løsning. Vi er meget kvalitetsbevidste og sørger for at bygge løsninger, der passer præcis til dine behov. Hverken mere eller mindre, og på den måde kan vi tilbyde yderst konkurrencedygtige priser.

  Vi tilbyder samtidig løbende service på din IT infrastruktur, så den ikke falder bagud med tiden, hvad enten det er fordi din virksomhed vækster, eller du ønsker en løsning, du kan regne med i mange år.

  Få et uforpligtende tilbud

  Hvad enten du har spørgsmål omkring ovennævnte eller ønsker at få et uforpligtende tilbud, skal du endelig kontakte os. Vi vender hurtigt tilbage med et tilbud på netop din problemstilling.

   Vores Kernekompetencer

  INSTALLATION & EL

  Uanset om du - som bygherre eller som teknisk rådgiver, er ansvarlig for et nybyggeri eller en renoveringsopgave, kan Sarfalerisut hjælpe dig med arbejdet omkring elinstallation. Vi arbejder både på mindre opgaver inden for elinstallation, som en enkelt elektriker kan klare, og på store projekter, hvor vi indgår som under- eller fagentreprenør på byggepladser med hundredvis af håndværkere.

   

  KOMMUNIKATION

  Kommunikation er andet og mere end en telefon og en internetforbindelse. Skal du have nye netværksløsninger til din virksomhed, er det vigtigt at samarbejde med den rigtige leverandør, som forstår dine behov.

   

  SIKRING

  Hos Sarfalerisut forstår vi teknikken, men vi forstår også at fokusere på trygheden for medarbejdere og virksomhed. Vi hjælper virksomheder med at sikre medarbejderne. En tyverialarm i kombination med skalsikring kan betyde, at dine medarbejdere, som arbejder uden for normal arbejdstid, er sikrede mod ubudne besøg.

   

  Kontakt information:

  Sarfalerisut ApS

  Aut. Elinstallatør 
  v/ Maannguaq Philip Lauritzen 
  Ittukasiup aqq 10
  Postboks 1029 
  3911 Sisimiut, Grønland 
  Tlf: +299 86 58 08 
  Mobil: +299 56 57 86 
  Døgnvagt: +299 56 58 08 
  Fælles mail: sisimiut@sarfalerisut.gl
  Bogholderi mail: bogh@sarfalerisut.gl

  Kontakt os

  10 + 2 =

  Sarfalerisut ApS

  Made by I2IWEB A/S