Vi kender alle den traditionelle el-installation, som sørger for lys og strøm i stikkontakterne. Det er klassikeren, men har du overvejet at den sagtens kan opgraderes?

Prøv at forestil dig, at du kan sidde med din smartphone, tablet eller computer og styre alt elektronikken i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Du kan rulle persiennerne ned og dæmpe lyset i gangen. Du kan ændre hvilke kontakter, som gør hvad og automatisere lyset, så det selv tænder når du er i rummet, og selv slukker igen. Det er brand smart, og giver en masse muligheder!

Når du først har prøvet en intelligent el-installation, har du bestemt ikke lyst til at vende tilbage til en normal, kedelig og traditionel el-installation.

Opgrader din nuværende el-installation

Det kan sagtens lade sig gøre at opgradere din nuværende elinstallation. Det kræver i nogle tilfælde lidt ekstra kabelarbejde, da man ofte installere sensorer og andre følere, der kobles sammen i en computer, så dit hus kan blive så intelligent som muligt. Det afhænger dog meget af hvilken løsning du ønsker.

Det er en vurderingssag, som du kan få os her hos Sarfalerisut til at hjælpe dig med. Der er ingen dumme spørgsmål og vi vil enormt gerne hjælpe dig, med alt fra rådgivning til service af dine el-installationer.

Fordelene er mange!

Der er enormt mange fordele ved at vælge en intelligent el-installation, frem for traditionel.
For eksempel kan det give dig en masse muligheder sikkerhedsmæssigt. Da dit hjem bliver mere automatiseret og klogere i sig selv, kan det nemlig yde en god form for tyverisikring, med dets sensorer og lign. det er alt sammen muligt og er noget vi meget gerne vil hjælpe dig med! Overfaldsalarm er også en mulighed!

Dog skal man ej glemme at det bedste ved den intelligente el-installation, er at man kan spare en masse strøm og skåne miljøet på denne måde. Dette sker ved at huset på intelligent vis selv sørger for at slukke de ting og apparater, som du ikke bruger eller skruer ned for varmen når du ikke er i huset. Det er super smart. Så samtidig med at du fremtidssikre dit hus og får det til at stige i værdi, kan du spare en masse penge i strøm!

 Vores Kernekompetencer

INSTALLATION & EL

Uanset om du - som bygherre eller som teknisk rådgiver, er ansvarlig for et nybyggeri eller en renoveringsopgave, kan Sarfalerisut hjælpe dig med arbejdet omkring elinstallation. Vi arbejder både på mindre opgaver inden for elinstallation, som en enkelt elektriker kan klare, og på store projekter, hvor vi indgår som under- eller fagentreprenør på byggepladser med hundredvis af håndværkere.

 

KOMMUNIKATION

Kommunikation er andet og mere end en telefon og en internetforbindelse. Skal du have nye netværksløsninger til din virksomhed, er det vigtigt at samarbejde med den rigtige leverandør, som forstår dine behov.

 

SIKRING

Hos Sarfalerisut forstår vi teknikken, men vi forstår også at fokusere på trygheden for medarbejdere og virksomhed. Vi hjælper virksomheder med at sikre medarbejderne. En tyverialarm i kombination med skalsikring kan betyde, at dine medarbejdere, som arbejder uden for normal arbejdstid, er sikrede mod ubudne besøg.

 

Kontakt information:

Sarfalerisut ApS

Aut. Elinstallatør 
v/ Maannguaq Philip Lauritzen 
Ittukasiup aqq 10
Postboks 1029 
3911 Sisimiut, Grønland 
Tlf: +299 86 58 08 
Mobil: +299 56 57 86 
Døgnvagt: +299 56 58 08 
Fælles mail: sisimiut@sarfalerisut.gl
Bogholderi mail: bogh@sarfalerisut.gl

Kontakt os

15 + 12 =

Sarfalerisut ApS

Made by I2IWEB A/S