I en verden, hvor der daglig bliver talt om miljø krise og om, at vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at spare på drivhusgasserne, kan du bidrage på mange måder. Nogle dropper bilen og cykler, andre investere mange penge i solpaneler, mindre vindmøller og solceller, og det er super godt at folk vælger at tage initiativ.

Du kan også vælge at energioptimere dit hjem. Det kan der tit være en hel del andre goder ved, og det er med garanti noget, du vil komme til at nyde godt af.

Hvordan fungerer det?

Det er faktisk ganske simpelt. Det hele fungerer ved, at du får installeret en intelligent el-installation. Dvs. en el-installation, der selv kan tænke og tage de beslutninger du eller din el installatør har sat den op til, baseret på de informationer systemet får fra de forskellige følere og sensorer, der bliver installeret. Det kan umiddelbart lyde en anelse avanceret, men hæng på!

På dette system opsætter man efterfølgende diverse regler, som f.eks. at strygejernet automatisk skal slukke når du forlader rummet. Det kan, samtidig med at være super godt for miljøet at det hele sker pr. automatik, og at vi ikke bruger strøm på, at det står og varmer, også give dig en masse sikkerhed i hjemmet. Den situation, at være kørt hjemmefra og så blive usikker på, om man har husket at slukke ovnen, er lige pludselig ikke eksisterende længere.

Vi kan hjælpe dig med energioptimering af alle slags bygninger

Vi har specialiseret os i disse løsninger, og du kan trygt regne med at få en god kompetent rådgivning. Det er noget vi brænder for, og vi vil gerne gå langt for at imødekomme vores kunder. Ring eller skriv endelig en mail til os med alle de spørgsmål, du måtte sidde og brænde inde med, eller skriv og få et helt uforpligtende tilbud.

Der kan være en del penge at hente på elregningen, samtidig med at du bidrager positivt til en grønnere og lysere fremtid.

Det er bestemt ikke nogen dårlig følelse – faktisk bare ren ”win-win”.

 Vores Kernekompetencer

INSTALLATION & EL

Uanset om du - som bygherre eller som teknisk rådgiver, er ansvarlig for et nybyggeri eller en renoveringsopgave, kan Sarfalerisut hjælpe dig med arbejdet omkring elinstallation. Vi arbejder både på mindre opgaver inden for elinstallation, som en enkelt elektriker kan klare, og på store projekter, hvor vi indgår som under- eller fagentreprenør på byggepladser med hundredvis af håndværkere.

 

KOMMUNIKATION

Kommunikation er andet og mere end en telefon og en internetforbindelse. Skal du have nye netværksløsninger til din virksomhed, er det vigtigt at samarbejde med den rigtige leverandør, som forstår dine behov.

 

SIKRING

Hos Sarfalerisut forstår vi teknikken, men vi forstår også at fokusere på trygheden for medarbejdere og virksomhed. Vi hjælper virksomheder med at sikre medarbejderne. En tyverialarm i kombination med skalsikring kan betyde, at dine medarbejdere, som arbejder uden for normal arbejdstid, er sikrede mod ubudne besøg.

 

Kontakt information:

Sarfalerisut ApS

Aut. Elinstallatør 
v/ Maannguaq Philip Lauritzen 
Ittukasiup aqq 10
Postboks 1029 
3911 Sisimiut, Grønland 
Tlf: +299 86 58 08 
Mobil: +299 56 57 86 
Døgnvagt: +299 56 58 08 
Fælles mail: sisimiut@sarfalerisut.gl
Bogholderi mail: bogh@sarfalerisut.gl

Kontakt os

11 + 9 =

Sarfalerisut ApS

Made by I2IWEB A/S