Der findes ingen dumme spørgsmål – kun dårlig el rådgivning.

Og det findes heldigvis ikke her hos Sarfalerisut.

Vi ved alt om intelligente el-installationer

Intelligente el-installationer er noget af det, vi ved allermest om. Det er nyt og spændende, og det er en af de mange ting, vi virkelig brænder for at få bragt ud i de Grønlandske husstande. Det er fremtiden. Det er grønt, og så er det super smart.

Det at kunne styre samtlige el apparater i hustanden fra sin smartphone, iPod eller lignende, er ganske smart. Eller det, at du kan vide dig sikker på, at ovnen er slukket, inden du tager af sted, fordi den automatisk slukker, når du låser døren eller lignende. Mulighederne er næsten uanede og du kan sagtens få skræddersyet din installation til at være lige, som du vil have den.

Kontakt os!

Vi er altid klar på at hjælpe og bidrage efter bedste evne. Du har altid mulighed for at få svar på dine spørgsmål, blot giv os et kald eller send os en e-mail. Du kan ligeledes altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din problemstilling.

 Vores Kernekompetencer

INSTALLATION & EL

Uanset om du - som bygherre eller som teknisk rådgiver, er ansvarlig for et nybyggeri eller en renoveringsopgave, kan Sarfalerisut hjælpe dig med arbejdet omkring elinstallation. Vi arbejder både på mindre opgaver inden for elinstallation, som en enkelt elektriker kan klare, og på store projekter, hvor vi indgår som under- eller fagentreprenør på byggepladser med hundredvis af håndværkere.

 

KOMMUNIKATION

Kommunikation er andet og mere end en telefon og en internetforbindelse. Skal du have nye netværksløsninger til din virksomhed, er det vigtigt at samarbejde med den rigtige leverandør, som forstår dine behov.

 

SIKRING

Hos Sarfalerisut forstår vi teknikken, men vi forstår også at fokusere på trygheden for medarbejdere og virksomhed. Vi hjælper virksomheder med at sikre medarbejderne. En tyverialarm i kombination med skalsikring kan betyde, at dine medarbejdere, som arbejder uden for normal arbejdstid, er sikrede mod ubudne besøg.

 

Kontakt information:

Sarfalerisut ApS

Aut. Elinstallatør 
v/ Maannguaq Philip Lauritzen 
Ittukasiup aqq 10
Postboks 1029 
3911 Sisimiut, Grønland 
Tlf: +299 86 58 08 
Mobil: +299 56 57 86 
Døgnvagt: +299 56 58 08 
Fælles mail: sisimiut@sarfalerisut.gl
Bogholderi mail: bogh@sarfalerisut.gl

Kontakt os

4 + 2 =

Sarfalerisut ApS

Made by I2IWEB A/S