Alfa og omega når du er ved at bygge nyt eller renovere er, at få dine el-installationer til at passe ind. Der kan det være en fordel at få lavet en el projektering. Det er smart, da du allerede i planlægningsfasen kan få fagfolk ind over, som kan lave en realistisk plan.

Vi ser gerne, at du involvere os så hurtigt som overhoved muligt i processen. Herved kan du ofte spare penge, da du slipper for at skulle lave en frygteligt masse om senere hen, fordi dine ønsker til el installationen ikke passer ind i byggeriet.

Du er ikke vores første

Sammen med din projektering er der selvfølgelig mulighed for at få en række gode råd og overvejelser med oven i hatten, da det er vigtigt for os, at du i sidste ende står med den el-installation, du ønskede dig.

Vi gør meget ud af at overholde de aktuelle lovgivningskrav, for at du kan få en lovlig løsning. Dette gør vi, mens vi gør vores ypperste for at imødekomme dine krav og ønsker til el projekteringen.

Når vi laver din el projektering kan du være sikker på, at vi tænker alt fra materialevalg til økonomien igennem sammen med dig. Vi har meget erfaring med både udførsel og projektering, hvilket sikrer at du ikke ender med en urealistisk løsning.

Hvis du vil høre mere eller du kunne tænke dig et gratis, uforpligtende tilbud, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Vores Kernekompetencer

  INSTALLATION & EL

  Uanset om du - som bygherre eller som teknisk rådgiver, er ansvarlig for et nybyggeri eller en renoveringsopgave, kan Sarfalerisut hjælpe dig med arbejdet omkring elinstallation. Vi arbejder både på mindre opgaver inden for elinstallation, som en enkelt elektriker kan klare, og på store projekter, hvor vi indgår som under- eller fagentreprenør på byggepladser med hundredvis af håndværkere.

   

  KOMMUNIKATION

  Kommunikation er andet og mere end en telefon og en internetforbindelse. Skal du have nye netværksløsninger til din virksomhed, er det vigtigt at samarbejde med den rigtige leverandør, som forstår dine behov.

   

  SIKRING

  Hos Sarfalerisut forstår vi teknikken, men vi forstår også at fokusere på trygheden for medarbejdere og virksomhed. Vi hjælper virksomheder med at sikre medarbejderne. En tyverialarm i kombination med skalsikring kan betyde, at dine medarbejdere, som arbejder uden for normal arbejdstid, er sikrede mod ubudne besøg.

   

  Kontakt information:

  Sarfalerisut ApS

  Aut. Elinstallatør 
  v/ Maannguaq Philip Lauritzen 
  Ittukasiup aqq 10
  Postboks 1029 
  3911 Sisimiut, Grønland 
  Tlf: +299 86 58 08 
  Mobil: +299 56 57 86 
  Døgnvagt: +299 56 58 08 
  Fælles mail: sisimiut@sarfalerisut.gl
  Bogholderi mail: bogh@sarfalerisut.gl

  Kontakt os

  10 + 13 =

  Sarfalerisut ApS

  Made by I2IWEB A/S